dimecres, 4 de novembre del 2009

Eixida BTT.

El passat dissabte dia 31 d'octubre, dins de les activitats programades per Grup Muntanya Cati (GMC), al voltant de les 9.00h en el carrer Major acudien alguns socis per a disfrutar d'un mati al monte i en bona companyia. L'expedicio no fou molt nombrosa, però els que van anar van xalar de valent.

La ruta començava eixint de Cati, pels quatre cantons per baix dels deposits i anant a parar a la Sènia de Colom. Una vegada creuada la carretera, circularen pels barranc fins aplegar al Gatella. Desprès del Gatella per pista apleguem al Mas Vell, i per l'assegador a la pista que va a la Torre Pico i La Belluga.

Tornem a creuar la carretera i pel Camí de Santiago anem fins la carretera de Vilafranca. Des d'alli fins a Vilar de Canes sols ens espera una pujada curta pero intensa, que ens porte fins al poble.

Al bar del poble ens espera un esmorzar reglamentari, i que no falte cap detall. Després del carajillo, tenim que tornar a Catí. Esta vegada anem fins el mas de Segarra per carretera, per a despres seguir el cami de Santiago fins el mas de Roblasco i per on havíem vingut tornem al poble.

Esperem que en una propera eixida, la gent que te BTT, s'anime i ens acompanye.

En breu fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada