dimecres, 4 de novembre del 2009

Senderisme Pic Penyagolosa

La primera eixida senderista del Grup de Muntanya de Catí serà el proper dia 8 de novembre on ens desplaçarem fins el Penyagolosa per pujar al pic sant i senyera de la província.

Des de Catí, a les 7.00 del mati i amb cotxes particulars eixirem direcció l'ermitori de Sant Joan de Penyagolosa. Una vegada deixem el cotxes enfilarem pel camí dels Peregrins d'Useres (GR-33) fins el Pla de la Creu. Des de allí agafarem una pista forestal que ens portara a la Banyadera. Un poc mes avant de la Banyadera, trobarem una explanada que es utilitzada pels "senderistes" per a deixar el cotxe i des d'alli coronar el Penyagolosa.


Des de el Corralico, nom del aparcament, fins el cim tenim una distancia de 1.5 kms i farem la mateixa senda de pujada que de baixada. Així que si algú te temo, pot anar pujant poc a poc o esperar-se baix.

Tornarem als cotxes pel barranc de la Pegunta, paratge realment bonic per la gran varietat de flora que hi habita.


La ruta tindrà uns 12 km i com es la primera molta pressa no tindrem. Cal portar bocata i totes les ferramentes necessàries per a fer un bon esmorzar.


Si esteu interessat en aquesta proposta del Grup passeu a apuntar-se abans del divendres per l'Ajuntament, o be envieu un e-mail a grupcati@gmail.com.

Com encara tenim en "panyals" el Grup, esta eixida esta oberta a tota la gent del poble, siguen socis o no, tinguen intenció de ser-ho o no. Os esperem....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada